Rendezvény

Kamalduli Remeteség, Majk_4

rendezvénytér

MAJK, KAMALDULI REMETESÉG

 

A némasági fogadalmat tett szerzetesek békéjét találhatja meg a látogató Majkon, az erdők ölelte, tavak szomszédságában fekvő remeteségben, az Európa-szerte kuriózumnak számító barokk műemlékegyüttesben. A 18. század második harmadában Pilgram tervei alapján, nemesi családok adakozásából felépült a 17 cellaházból álló remeteség, a kastély és a templom épületegyüttese. A kolostor két részre tagolódik, az egyik az U-alakú konventépület, az épületegyüttes másik része az úgynevezett clausura, ahol a remeték cellaházai találhatók. Minden cellaházban külön kápolna, lakó- és hálóhelyiség, kamra és műhely állt egy-egy némasági fogadalmat tett, fehér habitust viselő szerzetes rendelkezésére. A helyszín teljesen akadálymentesített.

A Kamalduli Remeteség kolostora letisztult formáival, különleges történelmi hátterével egyedülálló hangulatú helyszíne lehet előadásoknak, konferenciáknak, rendezvényeknek, kiállításoknak, esküvői szertartásoknak valamint fotózásoknak és filmforgatásoknak is

ÁRAJÁNLATKÉRÉSÉRT ÉS BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁSÉRT VÁRJUK MEGKERESÉSÉT AZ ALÁBBI E-MAIL CÍMEN:

ELHELYEZKEDÉS:

A remeteség Budapesttől 70 km-re található, az M1-es autópályán Tatabánya érintésével 1 órás autóút. Székesfehérvártól 45 km, Győrtől 70 km távolságra helyezkedik el.  

 

Parkolás:

Személyautóval, vagy busszal a tóparti Fogadóépületnél kialakított parkolóban ingyenesen parkolhat, valamint a kolostor épülete mellett mozgássérült parkoló is rendelkezésre áll.

 

ÉPÍTÉSZETI PARAMÉTEREK

Az épületek alapterülete összesen megközelítőleg 500 m2 , a kert 7,2 ha (felújítás alatt). Közmű/infrastruktúra: elektromos áram

 

KÖZMŰ/INFRASTRUKTÚRA

elektromos áram, ingyenes WIFI hálózat, mobil hálózati lefedettség

 

TECHNIKAI FELSZERELTSÉG

A díszteremben multi touch screen, vászon és projektor áll rendelkezésre.

 

LEGKÖZELEBBI REPÜLŐTEREK

Budapest, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (90 km)

Kapacitástáblázat

RENDEZVÉNYTEREK

 

 

BEFOGADÓKÉPESSÉG (fő)
Különböző elrendezés esetén

Alapterület m2

Állófogadás

Széksoros

U alakú

Körasztalos

Foresteria-Díszterem

(emelet)

102

 

80

 

80

 

50

 

60

Látogatói pihenő és kávézó

(földszint)

52

30

30

25

Borospince

(nem füthető)

296

100

60

30

50

Filmvetítő (földszint)

16

0

20

0

0

Széchenyi 2020